Kvarteret Ödlans logotyp
Huvudkaraktärerna i filmen Grease, Sandy och Danny står ansikte mot ansikte och tittar in i kameran. 

Drive-In bio - Grease, 18/7

Unik bio-upplevelse i din egen bil med musikalklassikern Grease.

Vi har ordnat en ”social distancing”-säkrad och unik filmupplevelse som du njuter av från din egen bil. Med en stor filmduk och ljudet rakt in i bilens högtalare garanterar vi en mysig kväll oavsett väder. Det enda du behöver tänka på är att ta med tillräckligt mycket chips eller popcorn.

Den 18/7 visar vi musikalklassikern Grease från 1978 med John Travolta och Olivia Newton-John i huvudrollerna. Sjung med i hitsen du aldrig glömmer och njut av den ultimata Drive-in-filmen.

Rekommenderad åldersgräns är 7 år.

Drive-In bion arrangeras 3 gånger under sommaren och är en del av alla aktiviteter på Kvarteret Ödlans innergård. Den kommer arrangeras på Viaduktens parkering för att få bättre plats.

Datum: Lördagen den 18/7 -2020,

Tid: Kl. 22.00

Var: Viaduktens parkering, Kämpevägen 17, 553 02.

Kostnad: Gratis!

Krävs anmälan? - Ja, anmäl dig, och alla som sitter i din bil, nedan.

Denna aktivitet arrangeras gemensamt av Södra Munksjön Utvecklings AB, Skanska och HSB som tillsammans bygger första delen av Skeppsbron.

Anmälan till Drive-In bio - Grease

OBS - Du ska bara göra en anmälan per bil, men det är viktigt att du anger hur många totalt som kommer sitta i bilen. Detta är för att vi ska kunna begränsa antalet deltagare enligt folkhälsomyndighetens restriktioner.

Extravisningar av Grease - 7/8 på innergården

På grund av hög efterfrågan visar vi Grease vid två tillfällen till: kl. 18.30 samt 21.00 den 7/8. Dock inte som Drive-In bio, men som vanlig utomhusbio på Kvarteret Ödlans mysiga innergård.

Läs mer och anmäl dig till bion här.