22 juni 18:00 - 23:00

-

Jönköpings Kommun

Gratis

Den 22 juni anordnas den första sommaronsdagen med DJ och TV-spelsturnering på storbildsskärm! På Ödlans härliga innergård kommer kvällen inledas med DJ Amanda som klockan 18:00 bjuder upp till dans. Därefter tar DJ Ebba över stafettpinnen för vidare dans under kvällen. Mer information om våra artister finner du nedan.

Klockan 20:00 drar Kappa bar tillsammans med kommunen i gång en grym tv-spelsturnering. Det är Mario kart 8 Deluxe, som är Nintendo switch ´s mest sålda spel, som kommer spelas och detta kommer att ske på en stor skärm utomhus. Turneringens första pris är ett schysst Nintendo Switch LITE och det finns fler grymma priser i potten! Ta med dig dina vänner och anmäl er för att delta i tävlingen för denna upplevelse vill ni inte missa!

OBS: Anmälan sker endast på plats och det är först till kvarn som gäller.

”Fika-luckan” kommer också finnas på plats med sin schyssta taco-meny som kan mätta hungriga magar och under kvällen tillhandahåller Fritidsbanken fritidsutrustning för de som vill aktivera sig. På Kvarteret Ödlan finns allt man behöver för ett schyst sommar-kväll-häng!

  • 18:00 Open Doors
  • 18:00 DJ Amanda
  • 19:00 DJ Ebba
  • 20:00 Tv-spelsturneringstartar. Domare går igenom regler och spelschema. Kappa Bar.
  • 23:00 Slut

Om DJ Amanda

”Amanda Nilsson har lagt 15 års forskning på att ta fram trallvänliga bangers som vi alla älskar, men som dina grannar hatar. Om ni vart förbi Bongo bar kanske ni känner igen henne därifrån, men nu intar hon DJ-båset på ”eventets namn”. Med en salig blandning av pop, indierock, skatepunk och hiphop sätter hon stämningen vi aldrig får nog av. Kom, det blir kul! ”

Om Dj Ebba

”Ebba Leijon är en 25 årig tjej som spelat musik under de senaste 5 åren, Pridefester, mindre festivaler och klubbspelningar. Värmt upp för artister som Veronica Maggio, Oscar Lindros, Teddybears och Tove Styrke. Det varieras mellan hip hop, reggae, gamla dängor och elektronisk musik, allt för att få dina höfter att gunga.”