12 augusti 20:00 - 22:00

-

Södra Munksjön Utvecklings AB

Gratis

Se den omtalade filmen med Oscarsbelönade Will Smith i huvudrollen i Skeppsbrons egen Utomhusbio. Om att uppfostra två av världens mest talangfulla idrottare någonsin.

Om filmen: Richard Williams, en orädd pappa som bidrog till att uppfostra två av världens mest talangfulla idrottare någonsin, och som kom att förändra tennissporten för alltid. Richard drivs av en tydlig vision av deras framtid, och genom att använda sig av okonventionella metoder har Richard en plan som kommer ta Venus och Serena Williams bort från gatorna i Compton, Kalifornien, till den internationella scenen som legendariska ikoner.

Välkommen på filmkväll under bar himmel på Kvarteret Ödlans unika, färgsprakande innergård. Mitt i utvecklingen av Jönköpings nya stadsdel Skeppsbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se hela programmet för Sommar i Skeppsbron här. Öppnas i nytt fönster.

Tiden kan justeras något

Beroende på solljus och väder kan starttiden komma att skjutas fram något.

Rekommenderad ålder

Rekommenderad ålder: från 11 år.

Bion är gratis – ingen anmälan krävs

Bion kommer vara gratis för alla och ingen föranmälan krävs.

Innergården är stor, men inte oändlig. Vid extremt många besökare gäller därför ”först till kvarn-principen” vid insläppet.

Insläpp

Insläppet till bion startar 1 h innan filmens början.

Övrig praktisk information

Sitt skönt!

Ta gärna med dig valfri dyna/strandstol/filt eller liknande för att sitta skönt.

Vi kommer låna ut ett begränsat antal brassestolar och filtar på innergården.

Mat och dryck

FIKALUCKAN kommer finnas på plats under utomhusbion och säljer fika och popcorn!

Det går bra att ta med egen mat/ dryck och snacks till bion. Alkohol är dock strängt förbjudet att ta med sig in på eller förtära på innergården.

Toaletter

Tillfälliga toaletter kommer finnas på innergården.

Hitta till Kvarteret Ödlans innergård

Adress: Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping.

Gå eller cykla längs med Hälsans stig vid Munksjön.

Ta buss 27 till hållplats Simsholmen alternativt buss 1, 24, 28, 37, 500, 536, 560 till hållplats Jönköping Kämpevägen. Läs mer om bussavgångar och hållplatser på jlt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du tar bil finns möjlighet att parkera på infartsparkeringen vid Jordbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller den tillfälliga parkeringen längst ner på Tallahovsgatan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (ner mot Munksjön). En anvisad grusplan mitt emot Ödlan innergård (på Syrgasvägen) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer också erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser.

Frågor

För generella frågor om bion, eller eventuella behov av handikappanpassning kontakta Annefrid Sjöman på telefon eller via mail.