Filmaffisch för En del Av mitt hjärta. Bakom affischen - en orange bakgrund med somriga växter. 

Utomhusbio - En del av mitt hjärta

11 juni 20:00 - 22:00

-

Södra Munksjön Utvecklings AB

Gratis

Härlig romantisk musikalkomedi för hela familjen i Skeppsbrons egen utomhusbio.

Om filmen: 35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.

Välkommen på filmkväll under bar himmel på Kvarteret Ödlans unika, färgsprakande innergård. Mitt i utvecklingen av Jönköpings nya stadsdel Skeppsbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se hela programmet för Sommar i Skeppsbron här. Öppnas i nytt fönster.

Tiden kan justeras något

Beroende på solljus och väder kan starttiden komma att skjutas fram något.

Rekommenderad ålder

Rekommenderad ålder: från 7 år.

Bion är gratis – ingen anmälan krävs

Bion kommer vara gratis för alla och ingen föranmälan krävs.

Innergården är stor, men inte oändlig. Vid extremt många besökare gäller därför ”först till kvarn-principen” vid insläppet.

Insläpp

Insläppet till bion startar 1 h innan filmens början.

Övrig praktisk information

Sitt skönt!

Ta gärna med dig valfri dyna/strandstol/filt eller liknande för att sitta skönt.

Vi kommer låna ut ett begränsat antal brassestolar och filtar på innergården.

Mat och dryck

FIKALUCKAN kommer finnas på plats under utomhusbion och säljer fika och popcorn!

Det går bra att ta med egen mat/ dryck och snacks till bion. Alkohol är dock strängt förbjudet att ta med sig in på eller förtära på innergården.

Toaletter

Tillfälliga toaletter kommer finnas på innergården.

Hitta till Kvarteret Ödlans innergård

Adress: Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping.

Gå eller cykla längs med Hälsans stig vid Munksjön.

Ta buss 27 till hållplats Simsholmen alternativt buss 1, 24, 28, 37, 500, 536, 560 till hållplats Jönköping Kämpevägen. Läs mer om bussavgångar och hållplatser på jlt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du tar bil finns möjlighet att parkera på infartsparkeringen vid Jordbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller den tillfälliga parkeringen längst ner på Tallahovsgatan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (ner mot Munksjön). En anvisad grusplan mitt emot Ödlan innergård (på Syrgasvägen) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer också erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser.

Frågor

För generella frågor om bion, eller eventuella behov av handikappanpassning kontakta Annefrid Sjöman på telefon eller via mail.