Orange bakgrund med illustrerade blad och växter på i olika toner av blått och orange. Text i bild: SOMMAR I SKEPPSBRON. Konserter och bio på Kvarteret Ödlans innergård. 

Sommar i Skeppsbron - Konserter och Utomhusbio

11 juni 00:00 - 28 augusti 00:00

-

Södra Munksjön Utvecklings AB

Bion är gratis, Konserterna kräver biljettköp.

Vi vill att det ska hända roliga saker i Jönköpings nya stadsdel Skeppsbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I sommar satsar vi därför stort på musik- och filmupplevelser. Välkommen på konsert eller bio i en unik miljö på Kvarteret Ödlans innergård. Nedan hittar du hela programmet för Sommar i Skeppsbron.

Vad behöver man egentligen mer än härlig musik i en unik innergårdsmiljö med några av Sveriges största artister? Kanske en filmkväll eller två under bar himmel? Toppa upp det med kvällssol, lite god mat och gärna trevligt sällskap så tror vi att sommarens skönaste upplevelse är säkrad.

Under nio tillfällen i sommar har du möjlighet att gå på konserter och utomhusbio på Kvarteret Ödlans innergård. Sommar i Skeppsbron arrangeras av det kommunala bolaget Södra Munksjön Utvecklings AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som vill fylla området med liv, innehåll och roliga händelser även när stadsutvecklingen pågår.

Nedan hittar du hela programmet för "Sommar i Skeppsbron". Fullständig information och eventuellt biljettköp hittar du när du klickar dig in på respektive evenemang.

11/6 - En del av mitt hjärta

Läs mer här.

18/6 - Moneybrother

Läs mer och köp biljett här. Öppnas i nytt fönster.

2/7 - Utvandrarna

Läs mer här

8/7 - Ana Diaz

Läs mer och köp biljett här. Öppnas i nytt fönster.

27/7 - Rocketman

Läs mer här.

12/8 - King Richard

Läs mer här.

20/8 - Sarah Klang

Läs mer och köp biljett här. Öppnas i nytt fönster.

26/8 - Magnus Carlsson

Läs mer och köp biljett här. Öppnas i nytt fönster.

27/8 - Snuten i Hollywood

Läs mer här. 

Generell praktisk information

Under respektive konsert/bio kan du läsa vad som gäller för just det eventet.

Mat och dryck

Detta gäller vid konserterna:

  • God mat och dryck säljs på innergården innan och under konserterna. På konserterna är det inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck.

Detta gäller vid utomhusbion:

  • Mat och dryck kommer inte säljas vid utomhusbion. Det är okej att ta med sig egen picknick - dock INTE alkoholhaltig dryck.

Toaletter

Tillfälliga toaletter kommer finnas på innergården. (Kvarteret Ödlan kommer vara stängt under konserterna)

Hitta till Kvarteret Ödlans innergård

Adress: Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping.

Gå eller cykla längs med Hälsans stig vid Munksjön.

Ta buss 27 till hållplats Simsholmen alternativt buss 1, 24, 28, 37, 500, 536, 560 till hållplats Jönköping Kämpevägen.

Om du tar bil finns möjlighet att parkera på infartsparkeringen vid Jordbron eller den tillfälliga parkeringen längst ner på Tallahovsgatan (ner mot Munksjön). En anvisad grusplan mitt emot Ödlan innergård (på Syrgasvägen) kommer också erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser.

Frågor

För tekniska frågor kring konserternas biljettköp kontakta Ticksters support. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För övriga frågor kring biljetter, insläpp, bio eller ev. handikappanpassning kontakta Annefrid Sjöman på telefon eller via mail.