Svart Bakgrund, en röd Palm, en röd hibiskusblomma samt en dansare i röd klänning. Teext i bild: Suxess Latin Weekend. Love edition. Jönköping Sweden.

Suxess Latin Weekend - dans, musik & konst!

8 - 10 april 18:00 - 17:00

-

Arrangör

Varierande priser

En fullspäckad helg med dansklasser, prova på och socialdans för barn, vuxna och seniorer. Testa allt från Bachata, Salsa och Jazz till Gymnastik, Balett och Cheerleading. Lördagen avslutas med en riktig dansfest mellan 20.00-02.00

Äntligen ett event där ALLA är välkomna, nybörjare som proffs, ung som gammal. Här finns något för alla. En fullspäckad helg med dansklasser och fest med konsert och dansuppvisningar av artister från Suxess Mgmt och socialdans till DJ Miss ChiChi, animations, mat, fotoutställning, hårflätning m.m. Allt i latinamerikansk anda!

Vi har även GRATIS prova-på-klasser för pensionärer, funktionshindrade & barn. Observera att du måste förboka dina biljetter även till dessa klasser!

Kostnad och anmälan

Välkommen att kika förbi för att kolla in fotoutställningen eller titta på vad som händer under dagtid, så länge du respekterar och inte stör deltagarnas klasser. På festerna på kvällstid får enbart betalande gäster delta.

Mer info och hela programmet

Mer information, kontaktuppgifter och hela workshop- och dansklassprogrammet hittar du på: https://www.suxessmgmt.com/suxess-latin-weekend Länk till annan webbplats.

Attenda gärna Facebook-event: Suxess Latin Weekend - Love Edition Länk till annan webbplats.

Instagram: @suxess.latin.week

Programmet för hela helgen. Har du svårt att ta till dig informationen? kontakta någon på Suxess Management så hjälper de dig. 

Hela helgens program. Klicka på bilden för att se den större.