Ebbot Lundberg är tecknad, klädd i röd dress. Text i bild: Ebbot Lundberg & the frick heads.

Ebbot Lundberg & the Frick Heads - konsert Ödlans innergård

28 augusti 20:00 - 22:00

-

Södra Munksjön Utvecklings AB och KFF, Jönköpings kommun.

100 kr, barn under 13 går gratis.

Välkommen på en unik konsert med Ebbot Lundberg - en av den svenska rockhistoriens viktigaste frontfigurer. Vi ses på Ödlans innergård!

Om Ebbot

Ebbot Lundberg har gjort sig ett namn som frontfigur i inte bara ett utan två av den svenska rockhistoriens bästa och viktigaste band , Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives som haft störst framgångar. Under sjutton år släppte bandet åtta album, turnerade världen över och hade stora hits som ”Instant Repeater 99” och ”Sister Surround”.

Idag är Ebbot soloartist och med en stor röst, karisma, humor och ett särpräglat uttryck hör Ebbot Lundberg till våra absolut främsta artister. I Ebbots musikaliska universum samsas subtila popmelodier och ren, okontrollerbar urkraft. I hans konstnärskap finns en stor frihet och öppenhet för olika samarbeten och musikaliska uttryck.

2013 var Ebbot Lundberg en av deltagarna i TV4s oerhört populära serie Så Mycket Bättre. Hans tolkningar av de andra artisternas låtar visade upp en bredd i hans uttryck och förmågan att omvandla vad som helst genom ett unikt artistiskt filter. Programmet blev ett möte med en ännu större publik än tidigare för Ebbot Lundberg.

Under 2017 turnerade Ebbot både i Sverige och Europa, och under sommaren 2017 spelades Ebbots eget tv-program Ebbots Ark in.

Köpa biljett och boka plats

  • Pris: Biljettpris är 100 kr per person. Barn under 13 år går gratis, men behöver ändå boka sin plats via bokningsformuläret.
  • Det finns ett begränsat antal platser till konserten.

Så här bokar du plats och köper biljett:

  • Onlinebokningen är nu stängd. De platser som finns kvar säljs i grinden vid insläppet till konserten.

Hitta hit

Konserten hålls på Kvarteret Ödlans innergård. Ingång via grindarna.

Syrgasvägen 7, 553 02, Jönköping

Parkeringsmöjligheter finns längst ner på Tallahovsgatan.

Inläpp

Inläpp startar 28 augusti kl. 18.00 via grindarna till innergården.