Två bilder. Till vänster en kille i mustasch, solglasögon och keps tillsammans med en tjej i keps som kollar på killen. De har ljusa kläder på sig och det blommar i träden i bakgrunden. Till höger en tjej som står lutad mot en vägg med en cigarett i handen och en kille med solglasögon som pekar mot kameran. Bilden är rödtonad.

Sommaronsdag: GULA BLEND & GREBO STATION

28 juli 18:30 - 21:00

-

Kvarteret Ödlan

Gratis

Välkommen på LIVE-musik på Ödlans innergård!

Gula blend är döpta efter det ikoniska cigarettmärket och bandet har gjort ett namn för sig själva på Malmöscenen genom energiska livespelningar och självutgivna släpp. Genom sin musik visualiserar Gula Blend den råa vardagen, bra och mindre bra relationer samt den enkla konsten i att prokrastinera sitt välmående. I december 2020 släppte bandet sin debutskiva ”Inte idag” via Rama Lama Records och blev nominerade till årets nykomlingar på Manifestgalan. Inspelning är i full gång för uppföljaren.

Grebo station är ett band bestående av Pauline och Axel Hammarlund som tillsammans med vänner framför indiepop med texter på svenska. Under våren släpptes de första låtarna på Spotify. Till hösten kommer det mer.

Var: Ödlans innergård
När: 28 juli, publikinsläpp 18.30
Pris: Fri entré

Anmälan

Eftersom antalet platser är begränsade krävs föranmälan. Läs mer och anmäl dig via Jönköping kommuns hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.