Svart Silhouette Cameo-maskin

Silhouette studio grundkurs

22 oktober 18:00 - 20:00

-

Makers Jönköping

Gratis

På denna kurs går vi igenom grunderna i Silhouette studio som är programmet man använder för bla silhouette cameo. Om du är intresserad av att använda vår cameo, har egen, eller funderar på att skaffa en Cameo till dig eller din familj så kan denna kurs vara för dig.

Vi möblerar för att kunna hålla avstånd och har därför ett begränsat antal platser. Anmälan sker till info@makejkpg.se
Vi förutsätter att alla som kommer är friska och respekterar folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Kursen kommer bestå av teori blandat med praktiska övningar bland annat om hur man skapar figurera och text med verktygen i programmet, samt hur man kan konvertera enklare bilder till skärfiler. Vi kommer också gå igenom enklare redigeringsknep i programmet, samt presentera ett par typer av material att använda i maskinen.

Deltagarna kommer få lära sig grundläggande begrepp och inställningar för att kunna skapa egna filer att skära ut i Silhouette cameo.

Ta med en egen dator med silhouette studio förinstallerat. Cameon på Makers är en silhouette cameo 3 och mjukvaran kan laddas ned från denna länk:

https://www.silhouetteamerica.com/softwarelänk till annan webbplats

För de som inte kan ta med egen dator har vi fyra laptops till låns med mjukvaran installerad. Ange i anmälan om du behöver låna en dator.

Var gärna på plats en stund innan så du hinner starta datorn, köpa kaffe mm.

Kaffe, kaka, dricka, panpizza mm finns att köpa i lokalen